Alba Iulia: Bărbat omorât de tatăl fostei concubine

28 septembrie 2009 11:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Liniştea străzii Stejarului din municipiul Blaj a fost tulburată aseară de o crimă fără precedent. Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost ucis de tatăl fostei sale concubine.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţişti, Nicolae Lăcătuş s-a deplasat aseară la locuinţa Claudiei Pădurean (27 de ani) şi, fără nici un motiv, a început să o lovească cu pumnii şi picioarele.

De asemenea, bărbatul a ameninţat-o pe femeie şi cu un cuţit pe care îl avea asupra sa. Între timp, în locuinţă a intrat tatăl femeii, Daniel Pădurean (49 de ani), care, văzând că fiica lui este bătută, a luat o ţeavă şi l-a lovit în cap de mai multe ori pe agresor. Bărbatul a căzut inconştient şi a decedat până la sosirea medicilor de la Ambulanţă.

Şir de scandaluri

La faţa locului s-a deplasat, de urgenţă, o echipă formată din agenţii de siguraţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, care au constatat că, în imobilul respectiv, se află o persoană de sex bărbătesc în stare de inconştienţă, care prezenta urme de violenţă în zona capului.

Aflaţi ce spun poliţiştii, dar şi vecinii despre crimă, pe adevarul.ro

Mai multe