Alessandra Stoicescu a respectat tradiţia. Uite ce a făcut prezentatoarea înainte de nuntă!

8 octombrie 2013 20:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Prezentatoarea de la Antena 3 nu a dormit cu soţul ei sub acelaşi acoperiş în noaptea de dinaintea nunţii. Sergiu Constantinescu a rămas la nişte prieteni ai naşilor, Gabriela Firea şi Florentin Pandele.

Invitată în platoul emisiunii "Acces Direct", Alessandra Stoicescu a radiat de fericire şi a povestit cu mare drag amănunte de la nunta ei. Prezentatoarea tv şi-a făcut apariţia în compania naşei, Gabriela Firea. Vedeta tv a purtat rochia de la cununie, eveniment pe care l-a marcat în secret, ceremonia fiind oficiată în luna iunie, chiar de primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele.

Sandra Stoicescu a explicat că a vrut să respecte tradiţia la cel mai important eveniment din viaţa ei.

"Nu ne-am văzut cu o seară înainte. Am dormit separat. Am vrut ca Sergiu să mă vadă în rochie de mireasă pe treptele bisericii. A fost un moment emoţionat la biserică", a spus vedeta tv la "Acces Direct".

Tortul de la nunta Sandrei a fost 98 la sută bio

Ea a lăsat să se înţeleagă că a fost o nuntă perfectă, evenimentul fiind organizat în cel mai mic detaliu la Palatul Snagov . De asemenea, Sandra a apelat la o firmă de caterig care s-a ocupat de întreg meniul, care a inclus bucate alese ce au fost foarte apreciate de invitaţi. 

Mai multe