Alex Velea a făcut «duş» pe scenă

7 decembrie 2012 17:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Alex Velea trăieşte la intensitate maximă fiecare reprezentaţie pe scenă. Invitat la un bal al „bobocilor", solistul a asudat din greu pe parcursul concertului.

Ca să scape de excesul de transpiraţie, el a folosit un stoc întreg de şerveţele. Cu toate acestea, la finalul showului, era leoarcă de sudoare, de parcă tocmai ieşise de sub duş.

Orice act artistic presupune implicarea la maximum a celui care îl prestează. Unii solişti nu arată consumul psihic şi fizic, dar la alţii se vede cu ochiul liber că îşi epuizează toată energia pe scenă.

A luat o pauză în timpul cântării ca să-şi tragă sufletul şi să bea apă

Deunăzi, marţi seară, Alex Velea a cântat 20 de minute în Club Fratelli, în faţa „bobocilor" de la Facultatea de Relaţii Economice, din cadrul ASE. La scurt timp după ce şi-a început show-ul, artistul, care şi-a colorat părul în albastru, a început să transpire. Sudoarea îi curgea în valuri pe frunte, aproape intrându-i în ochi. Incomodat de transpiraţia în exces, a apelat de urgenţă la o cutie de şerveţele.

Cu cât s-a agitat, însă, mai mult, cu atât cantitatea de transpiraţie a crescut, artistul fiind nevoit să ia o mică pauză pentru a-şi trage sufletul. La un moment dat, le-au trecut năduşelile şi pe admiratoarele sale.

S-a apucat cu mâna de şliţ şi a dansat ca Michael Jackson

Alex şi-a completat dansul pe care-l executa cu un gest îndrăzneţ, plasându-şi mâna în dreptul organului genital, iniţiativă care le-a extaziat pe „boboacele" de la ASE şi le-a adus aminte de mişcările celebrului Michael Jackson.

Mai multe