Alexandra Cepraga, prima ieșire în public de la accidentul de la Brașov!

5 iunie 2014 16:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Alexandra Cepraga a participat, miecuri seară, la lansarea oficială a Școalii Națională de Folclor, ce s-a desfășurat la restaurantul Moara lu' Bucur, în prezența a numeroase personalități. Aceasta este și prima ieșire în public a regizorului muzical, de la accidentul suferit pe scena selecției naționale a concursului Eurovision, ce a avut loc, pe 1 martie.

Alexandra Cepraga si Paula Seling

Regizorul muzical Alexandra Cepraga (62 de ani) va susține cursuri la Școala Națională de Folclor Autentic, ce s-a lansat oficial miercuri seară, la restaurantul Moara lui Bucur. Aici a fost și prima apariție în public a regizorului muzical de la accidentul suferit pe 1 martie, la Brașov.  La eveniment au luat parte și alte personalități precum: Marcel Pavel, Paula Seling, Mircea Radu, Maria Dragomiroiu, Gelu Voicu, Maria Buză și Florin Grigore, care a făcut și oficiile de gazdă la restaurantul Moara lui Bucur, la care a avut loc evenimentul și pe care artistul l-a luat în locație.

Ștefania Rareș

Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident teribil, care le-a dat mari emoţii organizatorilor. Angajată TVR, Cepraga a participat la selecția națională a concursului Eurovision de la Brașov în calitate de jurată la finala naţională Eurovision şi cu o vechime 40 de ani, a avut parte de o mare cumpănă. În timpul transmisiei în direct, în momentul în care prezentatoarea Nicolle Stănese i-a strigat numele şi a invitat-o pe scenă, mama actriţei Kitty Cepraga a căzut în gol de la cel puţin un metru înălţime şi s-a lovit atât de tare, încât a fost necesară intervenţia celor de la SMURD.

Maria Buza, Adriana Mihai si Florentina Satmari

În urma căzăturii, Alexandra Cepraga s-a accidentat foarte grav şi s-a ales cu un umăr dizlocat şi mai multe contuzii la nivelul picioarelor. De durere, juratul şi-a înghiţit limba, fiind la un pas de moarte. Din fericire, doi oameni de televiziune s-au prins repede că situaţia este gravă şi i-au salvat viaţa, după ce i-au băgat mâna în gură și au ajutat-o să nu se axfisieze.

Marcel Pavel si Florentina Satmari

Mircea Radu

Mai multe