Alexandra Derevici, la pat: «Dacă s-ar naşte acum, copilaşul meu nu ar avea nicio şansă»

20 ianuarie 2012 6:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Prezentatoarea Stirilor Sport.ro, Alexandra Derevici, însărcinată în 6 luni, trece din nou printr-o incercare dificilă.

După ce a mai pierdut trei sarcini în trecut, Alexandra Derevici este din nou într-o situaţie critică. În urmă cu două zile ea a avut un şoc când a aflat că sarcina e în pericol.

"Am pierdut în trecut, acum câţiva ani, trei sarcini, toate încetate din evoluţie în primul trimestru, la câteva săptămâni. Atunci, ecografistul mi-a spus că nu se vede activitate fetala. Sarcinile respective nu au fost programate, dar vestea tot a picat ca un fulger. Însă recuperarea mea sufleteasca a mers destul de bine", a declarat Alexandra pentru blogul povestidemama.ro.

"Am rămas din nou însărcinată, de data asta dorindu-mi din toata inima să trăiesc bucuria maternităţii pentru că în sufletul meu încolţise ideea că voi păţi la fel. N-am neglijat aspectul ăsta şi mi-am făcut toate analizele posibile, însă nimic nu părea în neregulă. Explicaţia medicului atunci a fost: «Poate n-a fost material genetic bun» sau «Se mai întâmplă!». Astfel că la fiecare 10-14 zile mă duceam la ecografie şi stăteam cu sufletul la gură până când medicul zicea: «Sarcină în evoluţie!!!» sau până când îi auzeam inimioara bătând şi atunci abia începeam să respir!", a spus vedeta Tv.

Marti, prezentatoarea Ştirilor Sport.ro a făcut o nouă vizita medicului său de la Regina Maria, Cristian Rădoi, şi a avut un mic soc.

"Doctorul mi-a zis că sarcina este foarte coborâtă, practic capul copilului se sprijină pe col, care s-a scurtat foarte mult, însă este închis deocamdată. Nu-mi poate garanta sarcina la termen în condiţiile acestea, iar dacă Doamne, fereşte! s-ar naste acum, copilaşul n-ar avea nicio şansă", a declarat Alexandra.

Mai multe