Alexandra Dinu petrece o mini-vacanţă cu iubitul în România: «Mai stăm până duminică»

18 iulie 2013 15:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Actriţa Alexandra Dinu, fosta soţie a fotbalistului Adrian Mutu a fost invitată în platoul emisiunii Happy Hour, unde a vorbit despre planurile ei de viitor şi relaţia ei cu Luca, iubitul ei.

Alexandra a mărturisit că este foarte fericită că a reuşit să organizeze consultaţii gratuite la inimă pentru toţi copiii din România, în parteneriat cu câteva clinici din ţară. Aceasta a mărturisit că fiul ei a trecut cu bine peste problema pe care a avut-o şi că este un copil foarte matur, de care e mândră.

"Timp de trei luni, în anumite clinici care au răspuns pozitiv apelului meu, se pot face eco cardiografii gratuite pentru toţi copiii. Mario a fost întotdeauna un copil foarte matur, a părut mai mare decât vârsta pe care o are. A înţeles că viaţa înseamnă şi asta şi că durerea şi suferinţa fac parte din noi. Educaţia e foarte importantă, iar el e un copil educat", a spus aceasta.

Alexandra a mărturisit că este foarte fericită cu iubitul ei, Luca Bastianello

Actriţa a dezvăluit că mai stă în ţară până duminică şi că iubitul ei, Luca, o însoţeşte. În plus, Alexandra a mărturisit că acesta este încântat de ţara noastră şi că adoră papanaşii.

"Luca e în România şi îi place foarte mult. Îi place şi bucătăria, tot. Cel mai mult îi plac papanaşii. E a doua oară când vine aici. Prima dată a fost foarte şocat că l-am dus la munte şi a aflat că există urşii în staţiune, printre oameni. Acum mai stăm până duminică", a declarat aceasta.

Vedeta a recunoscut că este foarte fericită alături de iubitul ei şi că se gândeşte serios să devină soţia lui.

"Îmi place că îmi corespunde. E o persoană liniştită. E modest, e destul de umil. Nu îi place să iasă şi nici mie nu îmi place acest lucru. Când va fi o nuntă, te voi anunţa. Uite, am venit în alb, mă pregătesc", a declarat aceasta.

Mai multe