Alexandra Mateuţ, la fel de sexy precum sora sa, Natalia

6 octombrie 2011 14:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitată în platoul emisiunii „Drept la ţintă", Natalia a vorbit despre mezina familiei. Alexandra, fiind şi mai mică, şi mai minionă decât mai cunoscuta sa soră, a rămas până acum în umbră. „E o fire introvertită. E cuminţică, îi place să stea în banca ei", a spus Natalia. Deşi din anturajul ei fac parte mulţi prieteni, „ea e copilăroasă. Nu e prietenă cu băiatul lui Stelea, nici cu cel al lui Borcea. Îşi lasă pozele la vederea tuturor".

Şi în privinţa stilului vestimentar se simte o diferenţă între cele două. „Alexandrei îi place stilul rock. Dar asta nu o împiedică să mai împrumute dintre hainele mele".

Natalia şi-a tatuat un trandafir săptămâna aceasta: „Încă mă doare. La cei 20 de ani ai mei, sunt o floare deschisă; dar dacă mă supără cineva, sunt înconjurată de spini", a explicat ea de ce a ales acest model. Sora sa încă nu a trecut pe la salonul de tatuaje, şi nici nu va ajunge prea curând: „E la liceu, în clasa a zecea, şi nu are voie să-şi facă".

În ceea ce o priveşte, Natalia e în prezent singură. Dar nu vrea să rămână aşa multă vreme. În privinţa fotbaliştilor, nici nu-i preferă, nici nu-i evită: „Cei de azi sunt mondeni, dar asta nu înseamnă că nu-mi plac. Nu am interzis la fotbalişti". Şi-ar alege însă mai degrabă un partener care să-şi câştige singur banii: „Am cunoscut destui băieţi de Dorobanţi, dar nu mi-au plăcut. Nu agreez genul bărbatului care nu face nimic. Dar nici n-aş vrea un sudor", a spus Natalia zâmbind.

Mai multe