Alexandra Părăianu: «Iubirea e cel mai bun sport»

15 mai 2012 16:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Frumoasa Alexandra Părăianu (21 de ani), consilier parlamentar în Parlamentul României, susţine că are o reţetă magică şi uşoară cu ajutorul căreia îşi menţine trupul de zeiţă egipteană.

„Fac sport, joc tenis de două-trei ori pe săptămână şi fac şi jogging destul de des. Cred, însă, că iubirea este cel mai bun sport posibil", ne-a declarat Andreea.

Fosta concurentă de la emisiunea „Burlacul", care va avea marea finală mâine, la Antena 1, (20.20), spune că Sergiu Barboni este bărbatul perfect şi regretă că nu a rămas în competiţia pentru inima lui.

Alexandra crede că „burlacul” Sergiu Barboni e bărbatul ideal

„Mi-a plăcut totul la Sergiu. Dacă stau bine să mă gândesc, nu mi-a displăcut nimic, ceea ce mă determină să-l numesc bărbatul perfect. E un om bun", a mai spus ea, pentru Click! Alexandra e o femeie extrem de sexy şi frumoasă şi poate părea ciudat că a devenit consilier parlamentar şi nu manechin.

„Întâmplător am ales acest job. În 2011 lucram ca asistent manager, într-un birou de executări, iar deputatul pentru care lucrez acum, în calitate de consilier parlamentar, lucra la acelaşi birou, ca avocat. Acum, spre surprinderea mea şi a tuturor, am ajuns consilier parlamentar în Parlamentul României".

Mai multe