Alexandra Stan se simte mai bine după ce a leşinat în Turcia: «A fost pe fondul oboselii»

22 martie 2012 7:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Alexandra Stan se simte mai bine după ce, în urmă cu două zile, a leşinat în Istambul şi a fost internată la Spitalul German de aici.

Cântăreaţa a ţinut să-şi liniştească fanii, care, la auzul veştii, i-au trimis zeci de mesaje de încurajare pe reţelele de socializare.

Explicaţia vedetei este neaşteptată, mai ales că aceasta, aflată în Turcia, crede că a leşinat, printre altele, din cauza vremii foarte neprietenoase din...Constanţa.Totul e bine acum, vă mulţumesc pentru susţinere. Am avut o criză minoră de calciu, pe fondul oboselii. Poate a fost din cauza vremii foarte aspre şi reci din oraşul meu natal, Constanţa", a spus ea, citată de ziarul Naţional.

Alexandra Stan are un program foarte încărcat în această perioadă. După un concert susţinut tocmai în Japonia, ea a avut de onorat un contract în Turcia, urmând apoi să ia drumul Italiei pentru un nou spectacol.

Din cauza stării de sănătate, cântăreaţa şi-a anulat toate concertele din Peninsulă şi va mai rămâne în Turcia până când îşi va reveni complet.

Mai multe