Alexandra Stan şi Marcel Prodan revin în muzică, dar separat

8 septembrie 2013 15:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Muzica i-a unit, dar banii i-au dezbinat. De aproape trei luni, Alexandra Stan şi Marcel Prodan nu şi-au mai vorbit decât prin intermediul avocaţilor, însă în acest timp nu au stat degeaba, ci au căutat căi de revenire în domeniul care i-a consacrat.

După episodul violent din iunie, solista şi impresarul vor face din nou muzică, însă de data aceasta separat. Alexandra Stan a primit nenumărate oferte de a concerta, însă ea nu a onorat deocamdată nici una, ci a aşteptat o colaborare la nivel înalt. „Ştiu că Alexandra este destul de ocupată în acest timp, mai ales că o casă importantă de producţie din America vrea să colaboreze cu ea", ne-a spus profesorul Traian Broască, cel care i-a antrenat vocea în 2009 la concursul „Mamaia caută o vedetă".

De partea cealaltă, Marcel Prodan a fost zilele acestea în studioul celebrului producător american Tony Maserati, cel care a lucrat cu Lady GaGa sau Beyoncé, şi pregăteşte o revenire spectaculoasă. „Mai durează puţin până încep treaba", ne-a spus Marcel Prodan, însă nu a vrut să dea mai multe detalii. Chiar dacă Alexandra Stan şi impresarul sunt încă duşmani, Traian Broască nu s-a dat de partea vreunuia, ci a rămas prieten cu ambii. „Vorbesc cu amândoi, nu contează ce a fost între ei. Cu Marci am vorbit acum ceva timp, e plecat din ţară, însă trebuie să treacă pe la mine", ne-a mai spus profesorul de canto.

Mai citeşte:

Alexandra Stan şi-a revenit complet. A fost naşă şi domnişoară de onoare

Alexandra Stan îşi negociază revenirea pe scenă cu avocaţii impresarului bătăuş

EXCLUSIV FOTO Ce fericită e Alexandra Stan cu noul iubit!

Alexandra Stan a cedat nervos! De ce a clacat cântăreaţa

FOTO Cote enorme pentru concertele Alexandrei Stan! Uite câţi bani cere!

Mai multe