Alina, fosta soţie a lui Jorge, s-a cuplat cu unul dintre prietenii lui: «A suferit mult după divorţ»

14 mai 2012 20:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Alina, fosta soţie a lui Jorge, se declară extrem de fericită în relaţia cu noul iubit. Blonda susţine că artistul a aflat de idila cu prietenul lor tocmai de la ea.

Blonda susţine că a suferit după divorţul de cântăreţ, a încercat să-şi salveze căsnicia, dar până la urmă nu a mai putut face nimic.

"A fost greu, dar mi-am revenit. Evident că acum sunt mai fericită în relaţie decât cum am fost în ultima perioadă cu Jorge.El ştie de relaţia noastră, i-am spus eu înainte să afle din altă parte. Ne cunoaştem de trei ani, facem parte din acelaşi cerc. Aşa a fost să fie! Jorge ne-a urat fericire şi numai bine", a spus Alina la Kanal D.

Iubitul Alinei susţine că îi este alături şi e foarte fericit alături de ea. Mai mult de-atât, tânărul afacerist a mărturisit că are o relaţie frumoasă cu fiica Alinei şi a lui Jorge.

"Cred că am ajutat-o să treacă peste divorţ, dar destul de târziu. A suferit mult până să fim împreună. Am o relaţie frumoasă cu fiica ei, e o fetiţă adorabilă", a mărturisit acesta.

Mai multe