Alina Gabor: «Columbeanu nu o lasă pe Irina la bunici!»

10 decembrie 2012 17:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Se află în ţară de o lună, dar a petrecut cu fetiţa ei doar trei weekenduri din patru. Pe ultimul, Monica Gabor l-a ratat, din cauza vizitei pe care le-a făcut-o părinţilor, la Bacău. Deşi plănuise să meargă alături de Irina, Columbeanu i-a stricat planurile!

De cum a sosit în România, Monica Gabor a refuzat ieşirile în public şi alte sindrofii, doar pentru a savura momentele alături de fiica ei pe care nu o mai văzuse de aproape o jumătate de an. De fapt, pe nimeni din familie nu a mai văzut din primăvară, aşa că a considerat un moment bun pentru a le face părinţilor săi o vizită, alături de Irina.

Ultima dată când micuţa şi-a întâlnit bunica a fost în mai, iar de-atunci nici măcar vocea nu i-a mai auzit-o. Astfel, Monica a vrut să-i facă o surpriză micuţei, numai că s-a lovit de refuzul lui Irinel Columbeanu.

În acest weekend, Irinel şi-a dus fetiţa la fosta soţie, dar aceasta era plecată la Bacău

„Din păcate, Monica a venit singură la Bacău zilele trecute! Şi-a dorit foarte mult să o aducă pe Irinuca la bunici, dar Columbeanu nu a lăsat-o. A vrut să le facă o surpriză părinţilor noştri, pentru că nu mai ajunge pe aici de Sărbători. Să sperăm că va fi bine într-un viitor apropiat şi se vor aşeza altfel lucrurile şi pentru sora mea", ne-a spus Alina Gabor, sora mai mare a Monicăi.

Mai multe