Alina Sorescu, mesaj emoţionant pentru fiica ei! Ce a deranjat-o la soţul ei în timpul botezului

19 mai 2014 18:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitaţi în platoul emisiunii „La Măruţă", Alina Sorescu şi Alex Ciucu au povestit despre cum s-au simţit la petrecerea de botez a fiicei lor, Elena Carolina.

Cântăreaţa a spus că este mai mult ca sigură că pe micuţă o vor striga Carolina, pentru că este prenumele preferat de prieteni.

"Cred că o să-i spunem Carolina, pentru că am văzut că au prietenilor noştri le place mai mult acest prenume decât Elena", a spus Alina Sorescu.

În timpul ceremoniei, vedeta i-a făcut o promisiune emoţionantă micuţei sale: „Vreau să îi promit că o vom iubi şi că atunci când îi va fi mai greu, îi vom fi alături".

Se pare că de organizarea petrecerii s-a ocupat în cea mai mare măsură Alexandru Ciucu, care a avut grijă ca totul să fie perfect. Se pare că eforturile lui Alex Ciucu nu au făcut-o pe Alina să treacă peste schimbarea de look a acestuia: faptul că şi-a lăsat barbă.

„Tati a dus greul. Au fost foarte mulţi copiii, vreo 44. Am avut magician pentru copii. Nu-mi place că şi-a lăsat barbă. Duc muncă de lămurire cu el să şi-o dea jos", au mai spus cei doi.

Mai multe