Alina Sorescu şi soţul ei îşi fac vacanţa în Monte Carlo: «E ca a doua noastră casă»

18 iulie 2012 8:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au petrecut două săptămâni de vacanță la Monte Carlo, orașul milionarilor de pe Coasta de Azur, unde, în primăvară, designerul a prezentat, în premieră pentru România, colecția de costume masculine Premium

Cei doi au închiriat un apartament în Riviera Franceză și consideră Monte Carlo ca a doua casă a lor, având în vedere că în ultimele luni, Ciucu a făcut naveta pentru a se întâlni cu clienții lui înstăriți de aici.

"Riviera Franceza este ca a doua noastră casă, având în vedere că am închiriat un apartament acolo odată cu prezentarea de costume a lui Alexandru din primăvară. Am petrecut seri de vis", a povestit Alina.

Imediat ce s-a întors din Franța, Alina și-a sărbătorit ziua de naștere, pe litoralul românesc. “Odată întorsi, am petrecut practic tot week-end-ul. Vineri noaptea, la ora 12:00 eram la mare la ziua unui prieten sărbătorit pe 13 iulie, așa că la miezul nopții mi-au cântat cu toții și mie La mulți ani pe plaja. Apoi sâmbătă, de ziua mea, eram deja invitați la două nunți ale unor buni prieteni la care ne-am dorit să fim prezenți, una dintre ele fiind a Danei Rogoz, colega mea din copilărie de la Mini Song. Așa că ziua mea mi-am serbat-o duminică, întâi cu familia și apoi pe seara cu prietenii în Centrul Vechi”, povestește Alina.

Odata încheiată vacanța și seria distracțiilor, artista și cunoscutul designer s-a întors la treabă. “Mie mi s-a făcut dor de muzică, așa că lucrez de zor la câteva melodii noi, în care vorbesc despre schimbările care au avut loc în viața mea în ultimii ani”, a mai declarat solista.

Mai multe