Altă fată vorbeşte despre violenţele lui Coco Păun: «Mi-a povestit că a bătut-o pe Bianca»

3 iulie 2013 15:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu a povestit cum a fost bătută cu bestialitate de Coco Păun, în urmă cu zece ani. Luni seara, o altă fată a venit la Wowbiz, de la Kanal D, pentru a povesti cum acelaşi Coco Păun a bătut-o în urmă cu câteva luni.

Cele două nu sunt însă singurele care au avut de suferit din cauza lui Păun. La "Acces direct" de la Antena 1, o a treia fată, Alina, a vorbit despre coşmarul prin care a trecut.

În vârstă de 19 ani pe vremea când era cu Păun, Alina a fost bătută în aşa hal încât a rămas fără păr în cap şi nu putea să facă niciun pas fără ca Păun să nu ştie.

"A spus că vroia să rămână cu ceva de la mine, o ureche, păr. Îmi era frică să vorbesc cu băieţi, nu putea să ies, mă suna şi mă întreba unde sunt. Nu găseşti nicio soluţie, decât să te duci la poliţie. Numai că ajungeam la ameninţări cu moartea când încercam să merg la poliţie. Totul a durat cam un an de zile. O singură dată m-a lovit atât de rău încât să lase urme, loviturile erau rele, dar nu au lăsat urme. Am rămas fară păr în cap, mă ţinea de păr şi mă clătina până îmi smulgea părul, a trebuit să mi-l ţin strâns, să fac tratamente ca să în crească la loc", a spus ea

Deşi a trecut prin clipe de groază, nu le-a mărturisit părinţilor de ruşine. SIngurii care au aflat au fost prietenii ei, care au încurajat-o să meargă la poliţie.

"Nu le-am povestit părinţilor mei, nu ştiu nici acum. Datorită prietenilor mei am ajuns la poliţie. O singură dată am avut curaj să fac declaraţie. Aveam 19 ani, mi-a fost teamă că tata va reacţiona foarte urât. Nu e uşor să ai 19 ani şi să le spui părinţilor că te întălneşti cu un bărbat care te lasă la pământ", a mai spus ea.

Alina a are şi certificat medico-legal care să ateste bătăile primite de la Coco Păun (captură Acces Direct)

Deşi Păun nu i-a oferit niciodată bani, Alina a spus că e genul de om care te manipulează şi te spală pe creier: "Te fascinează puterea lui, te hraneşte intelecual, mă încuraja să merg la şcoală, să citesc diverse cărţi, e un om care îţi spală creierul, asta trebuie să înţeleagă toate fetele. Te ia, te minte şi apoi te distruge".

Mai mult, fata a recunoscut că Păun i-a povestit de Bianca şi i-a spus chiar că a bătut-o: "Ştiam de Bianca de dinainte ca ea să apară la televizor, ştiam că a lovit-o dintr-un motiv întemeniat, îţi spală atât de bine creierul încât te face să crezi că o femeie merită să fie bătută. A spus că era vorba de unul dintre copiii lui şi că l-ar fi împiedicat să se întâlnească cu copilul şi pentru el e mai importantă familia decât o femeie. Nu mi-a spus că a lovit-o atât de grav însă.

Cu toate că a făcut plângere, Alinei i-a fost prea frică de bărbat, care a ameninţat-o în repetate rânduri că o va omorâ.

"Am făcut plângere cu caţiva ani în urmă, o perioadă a reveni cu telefoanele, dar m-a lăsat în pace. Nu am continuat cercertarea, pentru ca m-a lăsat în pace. Mi-a fost frică să continui, am fost ameninţată cu moartea. În momentul în care am scăpat de el, nu am vrut să mai aud, un an de zile visam că vine să mă strângă de gât. Numai lipsa lui m-a făcut să scap oarecum, dar nu scapi complet de aceasta traumă", a completat Alina. 

Mai multe