Am dat deja premii de aproape 2 miliarde

10 octombrie 2010 14:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Cel mai generos concurs al toamnei continuă să facă români fericiţi. Am dat deja aproape 2 miliarde premii numai în bani la 181 de cititori fideli ai ziarului nostru. Şi tu poţi fi printre câştigători. Ba mai mult, Clickmania! ţi-a mai pregătit o surpriză.

Numărul norocos de pe talonul din fiecare zi de luni îţi aduce mai mulţi bani.

La această ediţie Clickmania!, în fiecare zi de luni, numărul norocos are o valoare foarte mare faţă de săptămâna precedentă. Iar asta pentru că valoarea numărului norocos de luni este dată de premiile nerevendicate de la linie, coloană, diagonală, număr norocos, simboluri Click!, numere norocoase «Click! pentru femei», simboluri «Click! pentru femei» şi serii câştigătoare «Click! pentru femei». Secţiunea «număr norocos» premiază până la 10 câştigători zilnic. De la începutul concursului, 32 de cititori fideli Click! au câştigat cu numărul norocos premii totale de aproape 950 de milioane.«Îmi plătesc impozitele»

Bucureşteanul Bogdan Benedek ajunge în fiecare dimineaţă la atelierul unde este mecanic auto bine informat. Click!-ul şi-l ia din faţa blocului şi până la muncă ştie toate noutăţile din sport.

„Cumpăr acest ziar de la prima apariţie. Îmi place pentru sport, dar şi pentru atitudinea veselă din paginile de monden", ne-a spus bărbatul de 57 de ani. Fidelitatea i-a fost răsplătită şi a câştigat la secţiunea linie a Clickmania! 500 de lei.

„O să îmi plătesc impozitele la casă şi maşină din aceşti bani", ne-a spus Bogdan Benedek.

«Depun banii la bancă pentru dobândă»

Are o pensie de numai 4,9 milioane de lei şi de patru ani este văduvă. Clickmania! a reuşit să-i readucă zâmbetul pe buze bucureştencei Ana Bancoş, cu un câştig la secţiunea număr norocos.

Am câştigat puţin peste 34 de milioane şi am zâmbit şi eu după mult timp", ne-a spus femeia de 57 de ani, care cumpără ziarul Click! zilnic pentru reţetele culinare şi horoscop. Banii spune că îi va depune la bancă şi îi va face un parastas soţului dispărut.

„Îi depun la bancă şi mai îmi completez pensia cu dobânda. Îi păstrez pentru zile negre", ne-a spus Ana Bancoş.

«Fac petrecere de ziua mea»

Pentru bucureşteanca Marilena Stăvaru nicio zi nu începe fără ziarul ei favorit. De profesie funcţionar public, femeia de 43 de ani, cumpără Click! mai ales pentru reţetele culinare şi horoscop.

Fidelitatea i-a adus în ultima săptămână şi un premiu la cel mai generos concurs al toamnei. „Am câştigat 500 de lei la secţiunea simbol de la Clickmania! Este primul premiu din viaţa mea, iar banii îi voi folosi pentru a-mi sărbători ziua de naştere. O să îmi iau din ei şi cizme pentru iarnă", ne-a spus fericita câştigătoare.

«Voi cumpăra medicamente pentru soţia mea»

Nu este la primul câştig de acest fel, dar abia aşteaptă să intre în posesia banilor. Brăileanul Petru Tudor are 57 de ani şi este asistent personal al soţiei diagnosticată cu coree, o boală extrem de gravă care îi afectează sistemul nervos central.

Bărbatul spune că banii sunt bineveniţi mai ales că are un venit de numai 593 de lei. „Am câştigat 3.528 lei la secţiunea număr norocos. Din aceşti bani o să iau medicamente soţiei şi voi plăti datoriile pe care le-am acumulat în această perioadă", ne-a spus fericitul câştigator.

Mai multe