«Am fost externat. Mă simt bine şi abia aştept să joc din nou»

4 octombrie 2013 14:45   Actualitate
Ultima actualizare:

"Am fost externat, miercuri după-amiază. Mă simt bine. Sunt acasă, la Bucureşti, încerc să mă refac cât mai repede, ca să pot să mă duc să joc. Urmez tratamentul indicat de medici. Mă bucur că m-am întors acasă şi aştept să ajung şi la casa cealaltă, teatrul, unde mă aşteaptă mai multe proiecte", a spus Arşinel.

Artistul a subliniat că nu a mai fost consultat de medici din străinătate, dar că rezultatele analizelor medicale efectuate le-au fost trimise şi acestora. Arşinel a fost supus unui transplant renal, la sfârşitul lunii august. El a revenit în 23 septembrie, la spital, pentru a fi supus mai multor investigaţii medicale, după ce starea de sănătate i s-a deteriorat. Preşedintele unei asociaţii din Cluj a depus, în 27 septembrie, la Parchet, o plângere penală faţă de Institut. El vrea ca justiţia să stabilească dacă actorul nu a fost favorizat în detrimentul altor persoane care aşteaptă un transplant de rinichi.

Arşinel a scăzut numărul donatorilor de organe

Alexandru Arşinel, replică la criticile aduse după transplant: «Mă intrigă faptul că în jurul valorilor pot să apară asemenea gunoaie»

Mai multe