Amanta lui Copos, păzită de cumnat

23 ianuarie 2011 17:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Ziua cea mare pentru amanta omului de afaceri George Copos se apropie cu paşi repezi! Elena Stoica, o tânără în vârstă de 32 de ani, îi va dărui, la începutul lunii februarie, încă o fetiţă, patronului echipei de fotbal Rapid.

Ca să scape de ochii presei, viitoarea mămică s-a refugiat în vila surorii sale din localitatea dâmboviţeana Tărtăşeşti, unde este ocrotită de cumnat.

Însărcinată în aproape nouă luni, Elena a ales să petreacă ultimele momente de sarcină în sânul familiei. Fosta secretară a fost surprinsă de reporterii Click! în vila surorii sale, pe care aceasta o construieşte cu soţul ei, în localitatea Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa.

Citeşte şi:

Îl face tătic pe George Copos peste nici o lună!

Cristina Copos: «Nu cred că soţul meu are o amantă!»

Copos va avea o fetiţă de la amantă!

Deranjat că cea care îi va dărui o nepoţică este urmarită de ziarişti, Vicenţiu Truse, soţul surorii Elenei, a reacţionat violent.

"Nu contează cu cine se iubeşte sau al cui este copilul. I-a văzut cineva împreună? (n.r. pe Elena Stoica şi George Copos). Este casa mea. Nu e casa lui Copos! La mine în casă vine cumnata mea şi nu mă interesează viaţa ei privată", a răbufnit cumnatul amantei lui Copos. Apoi, a pus mâna pe telefon şi a chemat Poliţia, pe motiv că o maşină suspectă îi "filează casa".

Omul de afaceri a cunoscut-o pe Elena în urmă cu aproape cinci ani. Tot atunci a început şi relaţia lor amoroasă, ea fiind secretară la una din firmele omului de afaceri. A avasant ulterior pe funcţia de director de marketing la un hotel al lui Copos.

Finanţatorul clubului Rapid nu a recunoscut niciodată relaţia cu tânăra domnişoară, el fiind căsătorit de mai bine de 29 de ani cu Cristiana, cu care are o fată care se pregăteşte de măritiş.

Elena Stoica îşi petrece mult timp cu sora ei

Vicenţiu Truse s-a speriat de fotoreporterii Click! şi a chemat poliţia

Vezi mai multe fotografii în Media Center!

Mai multe