Amelia Antoniu a născut ieri o fetiţă sănătoasă

12 februarie 2011 17:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

«Abia aştept să-mi văd fetiţa!»

Amelia Antoniu: «Artiştii primesc atenţie când trag să moară sau după ce mor»

Soprana Amelia, aplaudată minute în şir

Alexia a venit pe lume, ieri, înainte de termen, la 35 de săptămâni. Medicii de la Spitalul Universitar, cei care au salvat-o pe mămica ei în aprilie 2010, i-au dat nota 8.

„S-a născut la ora 12.30, prin cezariană şi are 2,3 kg. S-a grăbit puţin, dar este bine. Şi mămica, la fel. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru acest lucru. De când s-a născut, plânge mai tot timpul. Are plămânii tari, seamănă cu mama ei", ne-a declarat soţul Ameliei, Nicolae Gamenţ Antoniu, care nu s-a dezlipit, ieri, de rezerva în care se afla proaspăta mămică.

De la spital nu a lipsit nici mama sopranei, Paula Antoniu, care a declarat că, în urmă cu câteva luni, nu mai sperau la o astfel de minune. „Le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat în acele momente şi care ne-au susţinut şi au fost alături de noi. Şi, în primul rând, îi mulţumim lui Dumnezeu că a făcut posibil acest lucru", a mai spus Paula Antoniu.

A fost în pericol de moarte

În aprilie 2010, prim-solista Teatrului Naţional de Operetă din Bucureşti a intrat în şoc septic în urma unei intervenţii pe colul uterin, la care a fost supusă în Spitalul CF 2.

În timpul operaţiei, ea a contactat o bacterie periculoasă şi a intrat în comă. Amelia Antoniu a fost transferată la Spitalul Universitar unde a stat internată circa trei săptămâni.

Mai multe