Ana Maria Prodan nu şi-a înşelat soţul! A fost victima unei înscenări

9 iulie 2012 15:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Ana Maria Prodan a fost victima unei înscenări. După ce a fost suprinsă de paparazi în compania unui tânăr misterios în timp ce soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, se afla în cantonament cu echipa Steaua, ea a apărut într-o emisiune TV pentru a clarifica situaţia.

Patroana echipei de fotbal Universitatea Cluj susţine că nu atunci a fost prima dată în viaţa ei când l-a văzut pe tânărul misterios iar tot scenariul a fost gândit dinainte.

"Vă jur, e prima oară când păţesc aşa ceva. M-a sunat Laur dimineaţă să îmi spună să mă uit pe internet. Am rămas şocată. Până atunci nu îl văzusem niciodată pe acel băiat. Mi-a spus că vrea să facă o comedie în care să o imite pe mama şi m-am dus să mă văd cu el. Totul a fost dinainte gândit să pară compromiţător", a spus Ana Maria la Antena 1.

Se pare că de fapt bărbatul misterios este Marian,  unul din membrii formaţiei Haiducii, iar scopul întâlnirii a fost unul foarte precis. Tânărul pregătea o melodie a Ionelei Prodan şi avea nevoie de ceva staturi de la Ana Maria.

Mai multe