Ana Maria Prodan: «Şi ce dacă Oana este gravidă cu Tudy?»

28 martie 2011 19:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Ana Maria Prodan spune că nu se lasă intimidată de amentinţările lui Pepe şi a comentat divorţul acestuia de Oana Zăvoranu.

"Ce dracu să mai fierbi când focul e stins de foarte mult timp. Dacă nu mai merge relaţia, ura şi la gară! Nu trebuie să venim la TV să ne facem vedete de carton. Eu mi-am expus punctul de vedere în relaţia lui Pepe cu Oana", a spus Prodanca.

"Eu cred că Pepe a greşit când a început să se plângă că l-a înşelat. Dacă chiar l-a înşelat, de ce tu ca bărbat să începi să plângi pe la televizor?", a punctat Ana Maria Prodan, luni la Agentul Vip.

Impresara a mai dezvăluit că Pepe i-a închis Oanei abonamentul şi că din acest motiv Zăvoranca nu a putut fi contactată o perioadă.

"Oana nu mai are acel număr de telefon că i l-a închis Pepe. Are o cartelă, dar din câte ştiu a reuşit să-şi redeschidă abonamentul".

Câţi bani a câştigat Oana din acest scandal?

"Personal, cred că niciunul nu a câştigat mare lucru. Oana s-a dus doar la prieteni şi a vorbit. Nu s-a vândut. Pepe poate că s-a vândut, dar ăsta e showbizul! Pepe e un copil", a comentat Ana Maria Prodan.

Întrebată de ce a hotărât să organizeze o conferinţă de presă, impresara a explicat: "Am considerat că e necesar să o facem. I-am spus Oanei că e mai bine să strângă toată presa şi să spună ce are de spus".

Referitor la declaraţia de luni a Oanei cu privire la sarcina ei cu Tudy, Prodanca a fost zgârcită în declaraţii: "Şi ce dacă este însărcinată cu Tudy, foarte bine!"

Mai multe