Anamaria Ferentz: «Îmi doresc o familie şi patru copii»

24 aprilie 2012 15:36   Actualitate
Ultima actualizare:

„Nu mi-am văzut familia de când am plecat", i-a mărturisit Anamaria Ferentz moderatorului emisiunii „Happy Hour" de la Pro TV. „Fratele meu m-a aşteptat la aeroport şi am plâns foarte mult. El e jumătatea mea, e sufletul meu pereche şi îmi e greu că nu e lângă mine", a mai spus interpreta.

„Îmi doream de mulţi ani să plec. Am un spirit mai aventurier, îmi plac călătoriile, mereu m-am văzut mai împlinită peste hotare. Nu simţeam că fac ceea ce trebuie, nu mai simţeam că evoluez, nu eram un om fericit. Când n-am mai fost fericită nici pe scenă, am plecat", a explicat Anamaria. „Într-o ţară străină o iei de la zero. Acolo eşti foarte singur", a povestit ea.

Primii prieteni şi i-a făcut „la şcoală, dintre asiatici. Un an numai şcoală am făcut". Greu a fost şi cu chiria: „O garsonieră costă 2.000 de dolari pe lună, am plătit-o şapte luni", a dezvăluit cântăreaţa. „Chiriile sunt scumpe, dar şi salariile sunt mai mari acolo. Aici tot ce se întâmplă e anormal", a încercat ea o comparaţie între ţara de adopţie şi cea natală.

La finalul cursurilor, Anamaria s-a ales cu o nouă calificare: „Sunt agent imobiliar, de vreo lună, două. Şcoala n-a fost deloc uşoară. Am reuşit să fac tranzacţii. În două săptămâni am aranjat o închiriere", şi-a prezentat ea cel mai recent succes profesional. Dar nu a renunţat nici la muzică: „În Atlanta voi avea un concert pe 20 mai, iar în vară fac un turneu în România. Încă nu am bătut palma, dar e un proiect care sună bine".

„Am plecat în America singură, de nebună. Nu e ca-n filme, nu te aşteaptă americanii acolo. Au un alt comportament, o altă mentalitate". Chiar şi singura relaţie sentimentală de peste Ocean a avut-o tot cu un român: „L-am cunoscut acolo, am fost împreună şase sau opt luni. Am rămas prieteni, la mine e greu să pui laţul, să mă prinzi". Acum e singură, dar visează că într-o bună zi îşi va forma propria familie: „Îmi doresc patru copii", a mai spus Anamaria.

Mai multe