Anamaria Ferentz, răsplătită cu sute de dolari de «milionarul Andei Adam» - VIDEO EXCLUSIV

12 februarie 2013 17:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Aventurile milionarului Nick Rădoi continuă! După ce ziarul Click! v-a făcut cunoscută idila dintre afaceristul originar din Caransebeş şi cântăreaţa Anda Adam, weekendul trecut o altă vedetă de la noi a fost tratată regeşte de românul stabilit în SUA.

 Aflată într-un turneu de două luni şi jumătate, în America şi în Canada, cu Jean de la Craiova şi cu trupa Autentic, Anamaria Ferentz i-a făcut o vizită şi lui Nick Rădoi, la invitaţia acestuia.

Milionarul le-a pus la dispoziţie cântăreţei şi colegilor ei o limuzină uriaşă, de 20 de persoane, unde i-a tratat cu şapte sticle din cea mai scumpă şampanie. Astfel, drumul până la vila milionarului din California a fost o adevărată plăcere.

Starea de euforie a continuat cu o plimbare în larg, cu iahtul lui în valoare de 2 milioane de dolari, apoi s-au delectat la o sesiune de shopping prin magazinele exclusiviste din Beverly Hills.

Ziua s-a încheiat cu o petrecere de pomină la restaurantul cu specific românesc „Dunărea", din California, unde 150 de persoane au dansat şi s-au distrat pe muzica lui Jean, a celor de la Autentic şi „cireaşa de pe tort" a fost Anamaria.

Blonda a făcut senzaţie într-o rochiţă albă, foarte sexy, a dansat pe mese şi a stat numai în preajma lui Nick. Nici el nu s-a arătat indiferent la farmecele ei! Pentru fiecare piesă a răsplătit-o cu bancnote de câte o sută de dolari şi a mângâiat-o pe picioare. La un moment dat, solista i-a căzut în braţe, la propriu, milionarului. Petrecerea a durat până dimineaţă!

Săptămâna trecută, ziarul Click! a dezvăluit în exclusivitate idila dintre milionarul stabilit de peste 30 de ani în America, Nick Rădoi, şi solista Anda Adam. Potrivit unei surse, afaceristul a invitat-o de ziua lui, în California, şi a răsfăţat-o ca pe o adevărată prinţesă: i-a pus la dispoziţie un Lamborghini Murcielago, a cazat-o la un hotel de lux şi i-a dăruit un inel cu diamante. Idila lor a durat doar zece zile.

Mai multe