Anamaria Prodan a chemat ambulanţa în toiul nopţii, în Las Vegas - FOTO

26 iulie 2012 9:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Tensiune la cote maxime pentru Anamaria Prodan în timpul vacanţei în Las Vegas! Un apel la 911 a mobilizat de urgenţă o ambulanţă însoţită de poliţie şi pompieri, conform procedurilor din Las Vegas. Apelul a fost făcut pentru mama Anei, Ionela Prodan, din cauza unei neaşteptate probleme de sănătate.

Nimic nu părea să prevestească situaţia extrem de tensionată prin care a trecut familia Aneimaria Prodan şi mai ales mama acesteia în Las Vegas. După mai multe zile în care s-au simţit excepţional, vizitând locuri care mai de care mai spectaculoase, într-una din seri familia s-a confruntat cu o situaţie la care nimeni nu s-ar fi aşteptat.

După ce în acea zi Ionela Prodan a mers cu Ana şi Laurenţiu pentru a le cumpăra o casă de lux în Vegas, cadou pentru noua nuntă, vizitând preţ de mai multe ore diverse proprietăţi, Ionela Prodan a preferat să se odihnească la întoarcere.

Seara, Ana, Laurenţiu şi Anca, sora Anei, au decis să meargă să vadă un spectacol al celebrului Cirque du Soleil, iar Ionela Prodan i-a încurajat să facă acest lucru pentru că ea se simte puţin obosită. Anca i-a promis însă că într-o oră o va suna să verifice cum se simte.

"Mie mi-e foarte frică cu mama, ea are probleme foarte mari cu fierea. Sper să nu facă o astfel de criză în America", a spus Ana îngrijorată.

Lucrurile s-au complicat, iar ceea ce părea iniţial oboseală era de fapt o problemă de sănătate care necesita intervenţie rapidă. Pentru Ionela Prodan a fost chemată o ambulanţă chiar în timpul nopţii. Famila a intrat imediat în alertă, punându-se problema întoarcerii de urgenţă în România. Vezi ce s-a întâmplat în aceastã searã, de la 20:20, numai la Antena 1!

Mai multe