Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste în faţa camerelor de filmat: «El e soarele meu»

6 martie 2013 15:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan, cunoscuta impresară de fotbal şi soţul său, Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, s-au lansat în "afaceri dulci". Cei doi şi-au deschis recent o cofetărie în Capitală, în prezenţa a numeroase vedete din România.

Acasă TV a trecut pragul celei mai noi cofetării din Bucureşti, proprietatea Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta s-a lăudat cu afacerea ei, la care visează de ceva vreme. "Mi-am dorit un loc unde să pot mânca prăjituri ca la mama acasă", a declarat Anamaria cu ceva timp în urmă.

De la dorinţă pînă la propria cofetărie nu a fost decât un pas. Vedeta a căutat o locaţie pe măsura planurilor sale, a strând reţete de la bătrâne talentate în bucătărie şi s-a pus pe treabă. "În trei zile am făcut tot ce a aici cu mânuţa mea", a spus Anamaria, mândră de realizarea sa.

În cofetăria marca Prodan- Reghecampf puteţi găsi tot felul de bunătăţi, de la negrese, plăcinte cu brânză şi stafide,prăjituri cu cremă, până la chec la metru şi cozonac. Cei doi soţi au şi propriile preparate, care le poartă numele. "Cu toate că am prăjitura mea, a lui Reghe este cea mai bună, pentru că el e soarele meu", a mărturisit sexy-impresara.

Mai multe