Anamaria Prodan: «Eu şi Reghe suntem prea puternici şi deranjăm»

10 august 2012 14:50   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce miercuri Anamaria a sistat filmările de la Antena 1, pe motiv că a fost jignită de colegii din trust de la gsp.ro, ieri scandalul ei cu Intact a răbufnit. Sexy-impresara e decisă să decline şi oferta de a filma cel de-al doilea sezon al emisiunii sale.

Zilele trecute, Anamaria Prodan mai avea de filmat un episod din primul sezon al reality-show-ului pe care-l are la Antena 1, „Dragoste în prelungiri".

Dar a spus „stop", deşi surse din anturajul ei spun că sexy-impresara şi-a primit deja banii pentru toate episoadele, adică 100.000 de euro!

Totul a pornit după ce ziariştii de la gsp.ro, colegi de trust cu cei de la Antena 1, au publicat un articol în care au ironizat-o pe Anamaria că face circ pentru reality-show, deoarece a fost joia trecută, cu lavaliera în loja în care se afla conducerea Stelei la meciul echipei cu cei de la Trnava.

De când s-a lansat emisiunea despre viaţa Aneimaria, la Antena 1, la 12 iulie, sexy-impresara n-a avut vreme să urmărească show-ul.

„Eu mă uit la meciuri, nu am timp de reality-show", explică Anamaria.

În ceea ce priveşte o împăcare cu Antena 1, aceasta nu este exclusă, însă vedeta şi-a pus deja avocaţii să se ocupe de rezilierea contractului ei cu Intact.

„Toţi au ceva cu noi, eu cu Reghe suntem prea puternici şi, probabil, am început să deranjăm", a mai spus, pentru Click!, sexy-impresara Anamaria.

Mai multe