Anamaria Prodan: «Să-mi bag p...!» Despre ce vorbeşte?

25 octombrie 2013 4:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan s-a enervat la culme când a auzit speculaţiile conform cărora managerul Stelei MIhai Stoica ar fi vrut să îl dea afară pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Contactată de ziarulring.ro pentru a comenta faptul că cei doi nu ar fi în relaţii amicale din cauza faptului că ea se ocupă de transferurile de la Steaua, Anamaria a spus că toate aceste afirmaţii sunt simple "bagabonţeli".

"De ce mă luaţi cu rahaturile astea? Să-mi bag p...! Ce, sunteţi nebuni? Cine dracu aduce, mă, bagabonţelile astea de ştiri? N-aveţi cu ce să umpleţi ziarele, mânca-v-aş gura?", a fost reacţia impresarei.

Cât despre zvonul că Mihai Stoica i-ar fi cerut lui Gigi Becali să îl schimbe pe Reghecampf, Anamaria a fost la fel de tranşantă, spunând că ea nu se bagă în prostiile scrise de unii şi că Stoica e prietenul lor cel mai bun.

"Nu mă bag eu în rahaturile astea! Astea sunt nişte ordinării şi nu mă interesează! Nu comentez asemenea prostii! Dacă ziarele au nevoie să-şi umple paginile, pot să şi le umple cu numele lor! MM Stoica e prietenul nostru cel mai bun. Laur, Meme şi cu Gigi sunt o echipă!", a completat Anamaria.

Mai multe