Anamaria Prodan vrea un Corvette roșu de 100.000 $ - FOTO

16 august 2012 11:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Aşa că au plecat împreună, luându-l şi pe Bebe, să testeze şi să achiziţioneze mult dorita maşină. Se pare că Laurenţiu îi cunoaşte însă foarte bine gusturile Anei. La prima vizionare când Laurenţiu a mers singur, celebrul antrenor pusese ochii pe un Corvette roşu, care costa în jur de 100.000 de dolari. Corvette-ul roşu a fost şi opţiunea Anei. "Dacă nu mi-o iau pe asta, mor!" a spus Ana, însă lucrurile aveau să se complice puţin la negocieri.

După ce au testat toţi trei maşina, Ana a fost cât se poate de decisă, însă negocierea i-a pus puţin beţe în roate. Sperând ca argumentul banilor cash să fie o bază solidă pentru o reducere substanţială a preţului, Ana a pornit o negociere dură. De la o sumă de aproximativ 78.000 de dolari plus taxe, Ana a ţinut morţiş ca preţul să ajungă la în jur de 50.000 de dolari plus taxe în condiţiile în care banii ar fi fost cash.

Cum a decurs în continuare negocierea şi dacă a reuşit Anamaria să achiziţioneze superbul Corvette roşu, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, la Prodanca şi Reghe: Aventura americană.

Mai multe