Anamaria Stancu, vacanță de 10 zile în Sri Lanka și Maldive

21 ianuarie 2013 21:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Prezentatoare buletinului meteo de la Antena 1, Anamaria Stancu și iubitul ei, Tudor Ionescu,s-au întors de curând dintr-o vacanță de pomină. Frumoasa blondă și solistul de la Fly Project au petrecut 10 zile în Sri Lanka și în Maldive unde s-au răsfățat la soare și au învățat câte ceva din cultura și tradiția celor două țări.

Printre primele obiective turistice vizitate în Sri Lanka a fost Templul Dintelui lui Buddha, un loc cu profunde semnificatii religioase, unde au fost întâmpinați de un călugăr buddhist.

"A fost pentru prima dată când am intrat într-un templu. Mi s-a interzis să intru în pantaloni scurți și mi-au dat un batic lung să mă acopăr. Unul dintre călugări m-a întâmpinat și mi-a spus o rugăciune în timp ce mi-a legat de mână un fir de ață. Am fost impresionată de măreția acestor locuri", ne-a spus Anamaria.

În apropiere de Colombo, capitala statului Sri Lanka, se află Orfelinatul de Elefanți Pinnewala, iar frumoasa prezentatoare și iubitul ei au fost încântați să hrănească puii de elefant.

Mai multe