Anca Badiu îşi castrează câinele în Viena: «Tehnologia din România nu este destul de avansată»

6 ianuarie 2012 7:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Anca Badiu s-a hotărât să îşi castreze cainele la o clinică din Viena, fiind convinsă că aparatura medicală din România nu este suficient de avansată pentru animalul ei de companie, o căţeluşă din rasa chihuahua pe nume Bijou.

Artista a luat aceasta decizie în urma unei experienţe neplăcute, în urma căreia căinele ei a fost la un pas de moarte.

“Acum puţin timp i-am făcut lui Bijou un vaccin în urma căruia căţeluşa mea a intrat în şoc anafilactic. Cu ceva timp în urmă hotărâsem să o castrez pe Bijou, pentru că observasem că intrase în lactatie falsă, dar am realizat că tehnologia din România nu este destul de avansată pentru a fi absolut sigură că acest procedeu, realizat pe o fiinţă de doar un kilogram, ar putea avea succes 100%", a spus Anca pentru replicavedetelor.ro.

Astfel, vedeta de va deplasa în Viena  la sfârşitul lunii ianuarie iar Bijou va fi castrată la o clinică austriacă.

Nu este pentru prima dată când căţeluşa solistei este tratată ca o "bijuterie". Anca îi cumpără constant animalului haine şi accesorii, ba chiar a cumpărat şi o carte care a ajutat-o să înţeleagă mai bine metabolismul unui astfel de animal.

"Mi-am dorit să ştiu totul despre căţeluşa mea din punct de vedere fiziologic, aşa că am cercetat şi mi-am comandat într-un final o carte deosebit de complexă pe această temă. Aceast volum m-a ajutat să înţeleg totul despre rasa chihuahua, tocmai de aceea am hotărât să traduc cartea şi să o postez pe pagina mea de Facebook (AncaBadiuOfficial), pentru ca şi alte persoane interesate de acest subiect să se poată informa”, a mai spus cântăreaţa.

Mai multe