Anca Neacşu şi-a găsit ocupaţie în Turcia, după ce s-a măritat. Toate femeile ar vrea în locul ei

9 noiembrie 2012 16:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Pentru că acum locuiește în Turcia unde vara este mult mai lungă, Anca Neacşu, fosta componentă ASIA şi actuala vedetă Euforia TV (apare în reality-show-ul "Drumul spre altar") este mai mereu la plajă.

În consecinţă, artista şi-a cumpărat nu mai puţin de 15 costume de baie.

"Când am fost ultima dată în țară pentru ședința foto de la Euforia TV mi-am luat 10 costume de baie, ca să am să le schimb la plajă. Deja mă plictiseam. Aveam doar câteva și mergeam zilnic la plajă. De când m-am întors în Turcia, mi-am mai luat încă cinci. Cum mergeam prin magazine și mai vedeam unul colorat, mai îmi cumpăram unul", a povestit Anca, care se bronzează chiar pe plaja din apropierea hotelului unde lucrează soţul ei, Serkan, ca manager.

Pe Anca Neacşu o puteţi vedea sâmbătă, de la ora 20.00, în reality-show-ul "Drumul spre altar", de la Euforia TV, alături de Sorana, Lora, Anemona şi Alexandra Dragomiroiu (nepoata Mariei Dragomiroiu).). În ediția de săptămâna aceasta, Anca primește o surpriză de la soțul ei, o sesiune de parasailing pe mare, Lora se mărită la piscină, iar Alexandra își alege rochia pentru marele eveniment.

Mai multe