Anca Pandrea: «Dorm lângă Iura, pe patul de spital»

11 mai 2012 16:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Sunt împreună de peste 26 de ani, iar acum, în momentele dificile din viaţa celebrului actorul, Anca Pandrea îi este din nou alături.

Iurie Darie a fost internat joi dimineaţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, pentru că se simţea foarte slăbit. Abia se ţinea pe picioare. Artistului i-au fost recoltate analize, la care va primi rezultatul abia luni.

Până atunci, soţia nu se dezlipeşte de lângă patul lui. „Nu m-am mişcat o clipă de lângă Iura, sunt lângă el tot timpul. Dorm lângă el, pe patul de spital. Nici acasă nu am fost, dar m-am pregătit dinainte cu alimente potrivite: brânză desărată, ceaiuri şi multe fructe", a declarat Anca Pandrea, pentru Click!

Fiul actorului, Alexandru Darie a revenit la sentimente mai bune faţă de mama-vitregă, şi a sunat-o pentru a se interesa de starea tatălui său. Acesta i-a anunţat că îi va vizita cât mai curând posibil.

Deşi s-a speculat că Iurie Darie ar putea suferi o intervenţie chirurgicală pe creier, totuşi Anca Pandrea spune că starea acestuia nu este foarte gravă: „Iura se simte mai bine, nu trebuie să ne îngrijorăm atât de mult", a mai spus actriţa.

Mai multe