Anca Pandrea plânge în hohote după Iurie Darie

2 decembrie 2012 15:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Anca Pandrea nu şi-a revenit deloc după moartea lui Iurie Darie. Actriţa îşi ascunde cu greu suferinţa prin care trece de aproape o lună şi izbucneşte în plâns ori de câte ori cineva pomeneşte numele marii sale iubiri, Iura.

Soarele nu a răsărit încă pe strada Ancăi Pandrea. Moartea lui Iurie Darie a făcut-o pe actriţă să nu-şi mai găsească alinare. Chiar dacă apropiaţii fac tot posibilul ca ea să-şi revină din şocul despărţirii de Iura, Anca le dă de înţeles că nu are leac pentru această suferinţă.

Şi-a şters ochii înlăcrimaţi cu un şerveţel

Fotoreporterii Click! au surprins-o vineri seară plângând, la un eveniment care a avut loc la Cinema Studio din Capitală. Actriţa a fost invitată la decernarea premiilor Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România, eveniment la care gazdă a fost reputatul actor şi regizor Sergiu Nicolaescu.

Regizorul Ioan Cărmăzan, Sergiu Nicolaescu şi fostul preşedinte Ion Iliescu au îmbărbătat-o pe Anca

Anca Pandrea nu a evitat să comunice cu cei prezenţi, însă a izbucnit în plâns când interlocutorii săi s-au apropiat de ea să-şi prezinte regretul pentru dispariţia lui Iurie Darie. Vădit emoţionată, actriţa şi-a ascuns ochii înlăcrimaţi cu ajutorul unor ochelari de soare. Iurie Darie s-a stins din viaţă în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă.

Mai multe