Anca Pandrea şi-a girat casa pentru a-l salva pe Iurie Darie: «O să mă certe pentru împrumut»

22 august 2012 7:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Iurie Darie a fost grav bolnav din cauza unor afecţiuni craniene, însă actorul se simte pe zi ce trece tot mai bine. Pentru a acoperi costurile spitalizării, Anca Pandrea s-a împrumutat la bancă.

Actriţei nu-i pare rău pentru că a făcut împreumutul, însă spune că sigur Iurie Darie o va certa atunci când se va pune pe picioare. Anca Pandrea (64 de ani) s-a decuplat de la viaţa pe care o ducea înainte. Sunt aproape patru luni de când îl veghează zi şi noapte pe Iurie Darie, în spital.

Iurie Darie (83 de ani) a fost internat de urgenţă la Spitalul Bagdasar-Arseni, Anca Pandrea a mai trecut pe-acasă doar de două-trei ori, pentru a lua câteva haine.

„Se simte mult mai bine, sunetele nu ies, dar «vorbeşte» tot timpul. Mănâncă puţin, cu linguriţa. Ieri, de exemplu, a mâncat ciocolată. Nu mai este ajutat de aparate. Mai are doar tubul pentru oxigen. Când o să-şi revină, precis o să mă certe deoarece am făcut împrumut la bancă şi am girat cu casa pentru a-mi salva copilul şi dragostea mea. Ce va fi mai departe, nu ştiu...", a declarat actriţa Anca Pandrea la „PoveŞtiri Adevărate" (Acasă TV).

Mai multe