Anca Ţurcaşiu 100% naturală: «Abia mă recunoaşte lumea pe stradă!»

30 mai 2013 10:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Anca Ţurcaşiu şi-a schimbat doar culoarea părului şi a reuşit să deruteze pe toată lumea. Cântăreaţa a întors toate privirile, aseară, când a apărut cu noul look la un eveniment monden la Clubul Diplomaţilor. 

La cei 43 de ani pe care i-a împlinit recent, Anca Ţurcaşiu se simte bine în pielea ei şi arată ca o adolescentă. "Ţopăi pe stradă când merg, pentru că mă simt tânără. Merg în pasul ştrengarului", ne-a povestit râzând cântăreaţa.

Îmbrăcată cu o rochie verde cu auriu, cu părul roşcat, Anca Ţurcaşiu a fost aproape de nerecunoscut. Deşi nu şi-a făcut nicio intervenţie chirurgicală şi nici o "ajustare" fizică, actriţa este o prezenţă spectaculoasă peste tot pe unde merge. "Şi pe stradă mi se întâmplă la fel. Abia mă recunoaşte lumea. Se uită la mine de trei ori ca să-şi dea seama că sunt eu. Nu am făcut decât să-mi schimb culoarea părului. Atât", ne-a mai spus Anca.

Artista are un băieţel de 14 ani, Radu şi se declară o mare iubitoare de copii. Ea este profesoara de canto şi actorie la gradiniţa Kids Club, din 2002 şi este convinsă că profesia de pedagog îi vine mănuşă.

A avut roluri in filmele "De dragul tau, Anca" , "Miss Litoral" şi "A doua cădere a Constantinopolului".

Mai multe