Anda Adam are un nou iubit? Cântăreaţa lămureşte situaţia!

3 iunie 2013 8:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Anda Adam a apărut în compania unui bărbat misterios, însă neagă că ar fi iubitul ei. Un reprezentat al echipei sale a lămurit cine este cel cu care a luat prânzul zilele trecute.

De când s-a despărţit de Victor Slav, Anda Adam a fost surprinsă în prezenţa mai multor bărbaţi. La începutul anului, cântăreaţa a fost invitată de milionarul Nick Rădoi la aniversarea lui şi a răsfăţat-o ca pe o adevărată divă, oferindu-i un inel cu diamante de 20.000 dolari, iar în luna martie aceasta s-a cuplat cu fotbalistul cu 15 ani mai tânăr decât ea, Cătălin Ţîră.

Anda Adam, alături de Nick Rădoi.     Cătălin Ţîră- fotbalistul de 19 ani.

Pentru că relaţia nu a fost pe placul mamei puştiului, cei doi s-au despărţit. Recent blondina  a fost surprinsă de paparazzi în compania unui bărbat trecut de 30 de ani, care seamănă izbitor cu "Soare", un bărbat cu care se presupune că artista ar fi avut o relaţie pe când era încă cu Victor.  Totuşi, cel cu care Anda a luat prânzul la restaurantul Osho, din Primăverii, posesorul unui Bentley GT Speed, ediţie limitată, este doar un prieten.

"Bărbatul alături de care a fost pozată, nu este iubitul ei, ci este o cunoştinţă de-a ei. La restaurantul respectiv trebuia să ajungă şi o prietenă de-a lor, însă a a întârziat. Au plecat separat, fiecare cu maşina lui. Deocamdată Anda nu are pe nimeni, ea se concentrează doar pe carieră", a declarat un reprezentant al artistei.

Mai multe