Anda Adam, înşelată de iubit? O altă brunetă face dezvăluiri! Reacţia lui Ţîră

7 mai 2014 8:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Anda Adam nu are parte de linişte cu iubitul ei, Cătălin Ţîră. După ce s-a aflat de mesajele pe care fotbalistul le trimitea Oanei Zăvoranu, o altă brunetă susţine că Ţîră a agăţat-o pe Facebook şi a chemat-o la hotel, iar când s-a împăcat cu Anda a continuat să îi trimită mesaje.

Andreea Duţă a povestit, la Star Matinal, că a vorbit de nenumărate ori cu Cătălin. Totul a început pe Facebook, iar tânărul de 19 ani chiar a chemat-o la hotel, dar fata a refuzat constant să se întâlnească cu el. După ce Cătălin s-a împăcat cu Anda, el a continuat să îi dea mesaje Andreei, dar nimic nu s-a întâmplat între ei. Însă bruneta a explicat că solista a aflat de convorbirile lor şi a încercat să o contacteze pe Andreea sub pretextul că e Ţîră.

"Mi-a cerut numarul, am vorbit pe Whatapp, a inceput sa ma sune, mi-a spus sa ne vedem, nu ne-am intalnit, l-am refuzat. Imi spunea niste lucruri care nu mi se pareau adecvate, ma invita la hotel. Apoi s-a impacat cu Anda. Era cu Adam, dar eu vorbeam cu el pe Whatapp. Eu am spus ca nu poate fi decat o prietenie. El a spus ca Anda nu are de ce sa se supere", a povestit Andreea la Star Matinal de la Antena Stars.

Întrebat de reporterii emisiunii, printr-un mesaj, ce are de spus, Cătălin a dat un răspuns scrut: "Nu vreau să comentez nimic pentru că nu am de ce".

Andreea a mai adăugat însă că ştie şi alt fete care au primit mesaje de la fotbalist şi care s-au văzut cu el, însă nu poate să spună dacă Ţâră era cu Anda sau nu pe atunci.

Mai multe