Anda Adam, mai tare ca Jennifer Lopez în Peru! A ajuns nr.1! - VIDEO

8 mai 2012 8:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Anda Adam se bucură de succes internaţional din ce în ce mai mare. Artista a ajuns pe locul 1 în topul NRJ din Peru cu piesa "Can You Feel Love", pe care a compus-o şi pe care o interpreteaza alaturi de DJ-ul portughez Kourosh Tazmini

Melodia domina topurile din tara latino, devansand hituri ale unor artisti renumiti precum Jennifer Lopez, Pitbull si Bob Sinclair."Can You Feel Love" se anunta a fi hitul verii in America de Sud, mai ales dupa ce piesa a intrat pe radiourile din Brazilia, Venezuela, Columbia si Peru.Bucuria este cu atat mai mare pentru artista, cu cat piesa este compusa chiar de ea.

"Este o piesa de vară, sensibilă, pe care o simţi în adevarata ei valoare daca eşti îndrăgostit. Mă bucur enorm că este plăcută de public. Pentru un artist, aceasta este cea mai mare satisfacţie!", a declarat Anda Adam.

Artista a interpretat aceasta piesa pentru prima data intr-o emisiune TV anul trecut, in Portugalia, in cadrul show-ului Portugal no Curacao de pe RTP 1. Atunci, ritmurile antrenante ale melodiei şi look-ul artistei l-au impresionat pe prezentatorul show-ului care a intrat in platou si a dansat alaturi de Anda. Cuprins de euforie, acesta i-a sarutat la un moment dat mana artistei noastre in semn de admiraţie.

Videoclipul melodiei este acum difuzat de posturile muzicale din toata lumea şi a fost filmat anul trecut in Portugalia, la castelul Mouros si pe o corabie cu care a strabatut tarmurile Oceanului Atlantic.

Mai multe