Andra bagă energizant, apoi dansează în stradă - FOTO PAPARAZZI

13 noiembrie 2012 15:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Andra (26 de ani) face spectacol nu doar pe scenă, ci şi când merge pe stradă. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute într-o formă de zile mari. După ce a dat pe gât un energizant, Andra a dansat şi a cântat în plină stradă, fără să-i pese de spectatorii ocazionali.

În momentul în care a fost fotografiată, Andra tocmai pleca de la repetiţiile pe care le-a făcut în garajul Europa FM, alături de echipa sa.

A ieşit de la repetiţii însoţită de tatăl ei

Pesemne obosită, solista a simţit nevoia să se remonteze cu o băutură energizantă. Vedeta era însoţită de tatăl ei, care n-o scapă niciodată din ochi, fiindu-i şi impresar.

A plecat spre coafor

După ce a dat pe gât băutura revigorantă, solista a început să execute câteva mişcări de dans, pe ritmul câtorva versuri pe care le-a fredonat singură. Prestaţia artistică a Andrei nu le-a atras atenţia doar trecătorilor, ci şi locuitorilor din zonă care au ieşit la geam s-o vadă mai bine în acestă ipostază inedită.

În drum spre salon s-a oprit în stradă şi a dansat

Spectatorii ocazionali au privit cu simpatie această scenă neaşteptată, care a avut ca protagonistă o vedetă de prima mână, aşa cum este Andra. Acest spectacol gratis al artistei a durat câteva minute, timp în care cântăreaţa a mers pe jos până la coaforul unde obişnuieşte să-şi aranjeze părul.

Mai multe