Andra în stare de şoc! A fost victima unei farse puse la cale chiar de Măruţă - FOTO

15 martie 2012 16:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Andra a avut parte de o experienţă îngrozitoare. Cântăreaţa a dat peste un taximetrist care nu numai că nu dorea să o ducă la destinaţie, dar nici nu o lăsa să coboare din maşină.

Când a constatat că taximetristul nu o conduce la destinaţie, Andra a vrut să coboare din maşină, însă bărbatul nu a lăsat-o. Cântăreaţa şi-a sunat şocată mama în timp ce a deschis uşa automobilului şi ameninţa că sare din maşină, însă taximetristul nu a oprit maşina. Mama cântăreţei a alertat toată familia, care a sunat la Poliţie să reclame răpirea. Apoi l-a sunat pe Cătălin Măruţă, să-i spună că soţia lui a fost răpită.

Însă prezentatorul emisiunii „Happy Hour” nu a fost prea surprins de această veste, pentru că tot incidentul nu era decât o farsă pusă la cale de el. O farsă care a mers chiar mai bine decât se aştepta el.

„Mâine David împlineşte un an şi m-am gândit să-i fac o farsă Andrei, să mă ţină minte toată viaţa. Şi o să mă ţină minte. Sincer, nu am crezut că o să iasă aşa. Socrul meu era să facă infarct, soacra mea plângea şi nu mia ştia ce să facă, cumnata mea a sunat la 112, cumnatul meu a plecat cu maşina să o caute, toţi mă sunau pe mine să-mi spună că  Andra este răpită”, a mărturisit Măruţă.

Mai multe