Andra lui Măruţă a devenit ambasadoare. Află pentru cine!

24 iunie 2010 8:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Andra este foarte fericită şi încântată deoarece pentru prima dată în viaţa, ea devine ambasadoarea unui brand de produse de îngrijirea pielii şi a părului.

Pentru prima dată în cariera sa, binecunoscuta artistă Andra devine ambasadoare Garnier în două noi campanii publicitare.

Andra va reprezenta acest brand atât în România cât şi în Europa de Est şi a fost aleasă "datorită frumuseţii ei naturale, optimismului şi căldurii sufleteşti, valori ce definesc brandul", susţin reprezentanţii mărcii.

Pe site-ul ei, www.andramusic.ro, cântăreaţa spune: "Mă emoţionează, mă motivează şi mă bucură enorm faptul că am ocazia să adresez o invitaţie la frumuseţe...

Este o colaborare în premieră pentru mine, deci e cu atât mai interesant. Reprezint acest brand nu numai în România, ci şi în Europa de Est.

Indiferent de vârstă, de anotimp sau de împrejurări, cred din tot sufletul că este esenţial, pentru o femeie, să fie senină, îngrijită, fină, elegantă şi, implicit, FERICITĂ".

Timp de o săptămână Andra s-a aflat în Praga unde a filmat deja spoturile publicitare care vor apărea în curând la televizor.

Citeşte şi:

Cătălin Măruţă este pregătit să devină tătic

Cătălin Măruţă, în direct: "Ce nevastă frumoasă am!"

Mai multe