Andreas Ottl ar veni la Dinamo

8 ianuarie 2011 5:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Dinamoviştii sunt dispuşi să-i achite între 100.000 şi 150.000 de euro din salariu, până în vară, astfel că rămâne că Bayern Munchen să accepte oferta.

Fotbalistul doreşte că primească o mare parte din bani înainte, pentru a nu avea probleme ulterior. El a cerut şi bonusuri pentru meciurile în care joacă şi echipa câştigă şi pentru fiecare gol pe care l-ar marca.

Antrenorul Ioan Andone a confirmat interesul pentru Ottl: "Am o listă mai mare cu jucători care sunt interesanţi pentru Dinamo, o s-o studiem cu atenţie. Şi fotbalistul german este pe ea. Ar fi o lovitură nu doar pentru noi, ci pentru tot fotbalul românesc. Cine nu-l ştie pe Ottl?! E crescut de Bayern, este o garanţie că e fotbalist adevărat", a spus tehnicianul pentru Sport.ro.

Andreas Ottl (25 de ani) a jucat 84 de meciuri în Bundesliga la echipa mare a lui Bayern, dar în returul ediţiei trecute de campionat a fost cedat, sub formă de împtrumut, la FC Nurnbeg, astfel că a ratat finala Ligii Campionilor pe care bavarezii au pierdut-o în faţa lui Inter Milano.

Mai multe