Andreea Antonescu intervine în scandalul dintre Keo şi Andreea Bălan. «M-a dat peste cap anunţul despărţirii lor»

9 mai 2014 15:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Zilnic apar noi şi noi piese din puzzle-ul reprezentat de despărţirea dintre Keo şi Andreea Bălan. Andreea Antonescu a venit în platoul " La Măruţă" pentru a vorbi despre cum se simte Andreea Bălan, iar varul lui Keo, Călin Farcaş a fost şi el prezent şi a făcut unele declaraţii incendiare.

Fosta colegă din trupa Andre a vorbit despre situaţia în care se află Andreea Bălan: "M-a dat peste cap anunţul ăsta. Este dureros ceea ce s-a întâmplat cu ea, cred că orice femeie ar fi reacţionat la fel dacă păţea ceea ce a păţit ea. Andreea se simte ok acum, dar mie greu să vorbesc în numele ei. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, au avut o poveste de dragoste foarte frumoasă".

Călin Farcaş, vărul lui Keo, i-a luat apărarea artistului: "S-a întâmplat ce s-a întamplat, Keo, nu a omorât pe nimeni. A plecat cu o gagică şi aia a fost tot. EL se fereşte să dea declaraţii, vrea să se termine cât mai rapid acest scandal. Misty a fost doar o aventură şi nimic mai mult. Se concentrează foarte mult pe carieră. Eu zic că încă are sentimente pentru Andreea şi eu o rog să se întoarcă acasă".

Unul din motivele despărţirii, faptul că Keo nu îşi dorea un copil, a fost prilejul lui Călin să se arate sceptic referitor la calităţile de mama ale Andreei. "Cred că i-a sunat ceasul biologic, a văzut toate vedetele că au copii şi probabil şi-a dorit şi ea. Dar gândeşte-te că după ce îl naşte, trebuie să aibă grijă de el. Ea are concerte şi carieră, şi nu cred că poate să crească un copil'.

Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit după o relaţie de nouă ani în luna aprilie, iar la scurtă vreme cântăreaţa a aflat că iubitul o înşela de un an cu Misty, o tânără aflată în căutarea succesului.

Mai multe