Andreea Antonescu: «Soţul meu nu are probleme cu banii»

22 aprilie 2014 19:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Se pregăteşte de un turneu prin ţară, aşa că Andreea Antonescu a avenit tocmai din America pentru a fi pe scenele româneşti. Artista a venit în platoul Kanal D pentru a vorbi despre rpoiectele mzuicale, dar şi pentru a lămuri câteva subiecte delicate ce vizează familia ei.

Pentru că în România nu mai avea succes, Andreea Antonescu a plecat în America pentru a-şi consolida cariera, însă a trebuit să facă anumite sacrificii. Cântăreaţa şi-a lăsat fetiţa în ţară şi se spune că nu a mai văzut-o de luni bune. Solista a venit la Kanal D pentru a lămuri aceste subiect, dar mai ales pentru a vorbi despre starea afacerilor pe care soţul ei le are în America.

"Nu e adevărat .  Total fals. Nu avem probleme de genul ăsta. Traian nu şi-a deschis nciun business cu mezeluri. Într-adevăr fratele lui Traian se ocupă de anumite business-uri. Nu avem probleme cu băncile. În momntul când ai o afacere, există perioade mai bune sau perioade mai proaste. Eu nu l-am auzit niciodată vorbind despre probleme", a spus Andreea.

Solista a simţit nevoia să lămurească un alt lucru important care-i vizează familia, şi anume relaţia cu fetiţa ei Sienna în vârstă de 4 ani. 

"Eu merg în America de foarte mulţi ani, pentru că mi-a plăcut. Marea majoritate a vacanţelor le-am petrecut acolo. Acum am început să am şi nişte colaborări, dar nu m-am mutat acolo, nu stau numai acolo. Fetiţa mea nu stă fără mine.  Pentru mine copilul e cel mai important din lumea asta. Fetiţa mea e dependentă de mine. Eu şi fetiţa mea am fost poate două, maxim 3 săptămâni despărţite, dar şase luni??! Eu vin în ţară, o mai iau şi pe ea cu mine", a povestit cântăreaţa la Kanal D.

Mai multe