Andreea Bălan, lovită de blestem la România Dansează! «Nu pot să cred că mi s-a întâmplat şi mie!»

30 aprilie 2014 13:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Bălan a avut parte de un moment cel puţin bizar, la filmările pentru cea de-a doua semifinală a super show-ului România Dansează, difuzată duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

După momentul concurentului care a rămas în mintea juraţilor, dar şi a telespectatorilor, după preselecţii, drept traficantul de vaci, concurent care în semifinală l-a scos din minţi pe CRBL, cerând să reia de mai multe ori dansul pentru că se încurca în propria recuzită - mai multe perechi de ochelari, Andreea Bălan a simţit pe propria-i piele că ceva nu este în regulă cu aceştia.

Artista a vrut să facă şi ea o demonstraţie de dans, folosind o pereche de ochelari din momentul traficantului de vaci, însă cum a început muzica s-a şi încurcat la coregrafie. "Nu pot să cred că mi s-a întâmplat şi mie! Ochelarii ăştia sunt blestemaţi!" a spus răspicat Andreea, Jorge a pus capăt momentului, distrugând ochelarii. CRBL a fost cel mai supărat pe prestaţia concurentului şi a încercat în zadar să îi atragă atenţia că o astfel de greşeală nu e admisă pe scena România Dansează. Acesta a fost însă momentul în care concurentul a luat foc: „De ce nu te pui în locul meu? Crezi că ţie ţi-ar fi ieşit mai bine?", i-a spus răstit juratului. „O viaţă întreagă am făcut asta!" i-a replicat nervos CRBL. Supărat că a dat vina pe orice, mai puţin pe prestaţia lui şi a încercat într-una să vorbească peste el, CRBL a ajuns pur şi simplu la exaperare: „Sfidezi această scenă! Ai întors spatele la noi!" şi pentru că nici aşa nu l-a determinat să tacă, juratul i-a strigat: „Urăsc obrăznicia, taci! Incredibil! Ce te-aş bate, vorba lui Dem Rădulescu!". Cum s-a terminat momentul, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Mai multe