Andreea Bălan nu e prima victimă. Misty, amanta lui Keo, a mai distrus un cuplu

9 mai 2014 5:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Se pare că Misty este obişnuită cu rolul de amantă şi că nu este pentru prima dată când îl joacă. O femeie a povestit în cadrul ediţiei de joi seara a emisiunii "Un show păcătos" cum, în urmă cu 5 ani, blonda şi-ar fi băgat codiţa în căsnicia ei.

Impresionată de suferinţa Andreei Bălan, o tânără a dezvăluit în cadrul ediţiei de joi a emisiunii "Un show păcătos" că Misty s-ar fi iubit cu soţul ei fără a-I păsa de faptul că acesta era bărbat cu obligaţii.

"S-a întâmplat acum cinci ani. Am prins-o cu soţul meu în club. Nu am avut cu cine să mă cert pentru că şi soţul meu băuse. I-am prins că se sărutau şi ea a rămas la masă. A doua zi i-am prins în mall la film. Am luat legătura cu ea şi am întrebat-o. Ea mi-a spus că îi pare rău de ce s-a întâmplat şi că nu ştia că el este într-o relaţie. Am crezut că e mică şi nu are minte. Dar când am văzut ce a păţit şi Andreea nu m-am mai putut abţine", a spus femeie înşelată la "Un show păcătos".

Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit după o relaţie de nouă ani în luna aprilie, iar la scurtă vreme cântăreaţa a aflat că iubitul o înşela de un an cu Misty, o tânără aflată în căutarea succesului.

Mai multe