Andreea Bălan: «Nu mai cânt la Mamaia»

18 august 2010 15:57   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce mai mulţi artişti au plecat nemulţumiţi de la Festivalul Mangalia, iată că a venit rândul Andreei Bălan să se revolte, de data aceasta la Festivalul Mamaia : „Nu voi mai cânta la Festivalul Mamaia, din cauza organizatorilor care s-au încurcat în date. M-au rugat să vin pe 27 august, am bătut palma, ca să aflu de pe Internet că m-au programat pe 28 fără să mă întrebe dacă sunt disponibilă", a postat solista, pe contul personal de Twitter.

Pe data de 28, Andreea are programate două concerte la Oradea, astfel că nu a fost dispusă să renunţe la contractele în valoare de 4.000 de euro, pentru participarea la Mamaia.

Organizatorii au sărit la gâtul Andreei, deşi recunosc că au schimbat data recitalului: „Nu ne-am încurcat în date, aşa cum a declarat artista. Într-adevăr, am stabilit de principiu ca Andreea să susţină pe 27 un recital, însă programul s-a modificat ulterior. Am fost nevoiţi să schimbăm data recitalurilor. Asta nu înseamnă că dacă Andreea Bălan nu mai poate participa la festival, să dăm peste cap întreaga seară", a declarat Nikky Constantinescu, producătorul muzical al Festivalului Mamaia, desfăşurat în perioada 26-29 august, la Teatrul Soveja din Constanţa.

Mai multe