Andreea Bănică şi soţul ei îşi fac crescătorie de găini

9 iulie 2013 21:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea a mărturisit că este o femeie fericită şi împlinită şi că poate spune că are tot ce şi-a dorit de la viaţă.

"Sunt împlinită şi am tot ce îmi doresc. Am un copil, am o familie, merg şi cânt în locruri frumoase. Când eram mică, doar visam la acest lucru, dar acum am ajuns să am tot ce am vrut atunci. Formez un cuplu de 19 ani cu Lucian. Mai avem puţin şi o să facem nunta de argint, aşa de relaţie, că de casnicie avem vreo patru ani doar.  De fiecare dată când am ocazia, îi spun «te iubesc»", a spus aceasta.

Artista a recunoscut că în cuplul lor există şi mici certuri, dar Lucian ştie întotdeauna cum să o împace şi o răsfaţă cu daruri scumpe.

"Câteodată când ne ciondănim, el lasă de la el. Uneori pleacă atunci când îl cert şi asta mă enervează la maximum. Am primit de la el o maşinuţă mică, de oraş, electrică şi abia aştept să o mai conduc. Mi-a adus-o din Franţa. O încarc la garaj, la cafenea. Consumă puţin şi se încarcă repede", a declarat aceasta.

Vedeta a povestit că soţul ei a găsit o metodă inedită de a se relaxa.

"S-a apucat de crescut găini. Am două şi mereu luăm ouăle pentru a i le da Sofiei. Ne-am gândit să mai luăm câteva găini acum, că nu prea pot să mănânc puiul din oraş", a spus aceasta.

Mai multe