Andreea Ibacka a cedat nervos la «Dansez». A plâns în hohote - FOTO

11 noiembrie 2011 20:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţia lui Cabral a fost foarte afectată după condamnarea la duel la „Dansez pentru tine”, săptămâna trecută. Andreea Ibacka şi-a dorit foarte mult să meargă mai departe în concurs.

„Am avut mari dureri de când am ajuns aici, poate că sunt o persoană dificilă. Asta se întâmplă pentru că nu mai pot să îmi canalizez energia la altceva decât la ceea ce facem noi aici. Pentru mine e greu, eu nu am făcut dans în viaţa mea, nu am făcut nici măcar sport ca să am o condiţie fizică bună. Dar îmi doresc să mergem mai departe. Mă simt un om mai bun de când particip la emisiunea asta, de când l-am cunoscut pe Paul”, a mărturisit Andreea, cu ochii în lacrimi.

Mai mult, şi Cabral a fost extrem de afectat de dezamăgirea soţiei lui.

„Vineri seară am suferit un soi de şoc, nu simţeam că este momentul unui duel pentru noi. Mă aşteptam să mă întâmpine cu flori, dar el nu venea. Nimeni nu dorea să îmi spună ce s-a întâmplat, ca să mă menajeze. El a trăit foarte intens acele momente şi a fost suferit foarte mult că am fost condamnaţi la duel. I s-a făcut rău şi a ieşit afară. Avea palpitaţii, nu putea să respire, îi venea să vomite. M-am simţit prost că i-am cauzat o aşa o stare. I-a fost foarte rău, l-am luat în braţe şi tremura tot. De asta a ieşit afară la cinci grade”, a mai spus Andreea.

Mai multe