Andreea Mantea, cu sabia la gât!

26 martie 2010 19:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Iepuraşul Playboy a trecut cu brio peste despărţirea de Andrei Ţârdea şi, cum nu mai are cine să îi ţină cont ce face, Mantea se distrează după pofta inimii. Zilele trecute, ea a fost la o petrecere îmbrăcată ca celebrul personaj de desene animate Minnie Mouse.

Andreea Mantea pare că a dat în mintea copiilor. Îmbrăcată într-o rochie roşie cu buline, la care a asortat o pereche de pantofi în aceleaşi culori, şi cu o fundă imensă în cap, Andreea a bătut la uşa prietenei ei.

Mai citeşte:

Mantea, nici cu sânii nu mai faci bani?

Andreea Mantea îşi caută de lucru

Mantea i-a dat cu flit lui Daminuţă

Mantea, afară de pe podium că are sânii prea mari!

De altfel, toţi invitaţii au abordat ţinute de poveste, căci sărbătorita şi-a dorit un bal mascat, ca pe vremuri.

Mantea s-a distrat pe cinste alături de petrecăreţii deghizaţi în puşcăriaşi sau în piraţi, dotaţi cu săbii uriaşe.

La un moment dat, ea s-a trezit cu lama sabiei la gât, momentul fiind imortalizat de fotograful chefului. Amuzantele instantanee au fost postate pe adresa ei de facebook.

„A fost o petrecere de pomină. Am sărbătorit ziua de naştere a unei prietene foarte bune şi ne-am simţit excelent.Pozele sunt într-adevăr reuşite şi îmi sunt foarte dragi", a declarat vedeta pentru Click!

Senzuala Andreea Mantea pare chitită să ia o pauză în ceea ce priveşte viaţa amoroasă, aşa că, în ultima vreme, nici că a mai fost văzută în compania vreunui bărbat.

Apropiaţii ei susţin că Mantea a fost atât de dezamăgită de fostul ei iubit Andrei Ţârdea, încât îi trebuie o pauză destul de lungă pentru a putea intra într-o altă relaţie.

Nu are iubit

Chiar dacă la cheful de pomină au participat şi câţiva bărbaţi, Mantea s-a întors acasă tot singură.Ea vrea să ia o pauză până la o nouă poveste de dragoste

Mai multe